Sunday

monyet terlepas di Beijing (HAHA)

Photobucket

.sila gelak.

HAHA

sorilah. aku taktau kenape aku suke tgok gambar ni dan dia pula sgt malu dgn gambar ni. ok lah. aku dapat gambar ni lalu photo sharing kat YM. dia upload gamba ni, then dia delete balik. dia kate segan. tapi dia dah tak boleh wat ape2 lah sebab aku dah save dah pon mase dy delete tu. HAHA. terror kan aku? ohoho. comel nye gambar ni. oh ya. kata2 dia (lebih kurang caption) utk gambar ni: ada monyet terlepas. haha. aku gelak guling2. sori. haha

promot blog dia jap. orang ini boleh didapati di :

www.puduisarif.blogspot.com

Photobucketthanx.do come again.
(maaf monyet ni takde kaitan dgn post ni. ni mmg ade kat stiap post :D )

2 comments:

arif said...

jht la syg saye nie..huu:(

run aziluz said...
This comment has been removed by the author.