Sunday

tahi kering

hello semua pembaca.

apa perasaan anda hari ini? hari ini, sejak beberapa hari lepas, mestilah kita semua concern atas serangan dari Israel ke Gaza. ya, kita memang patut sensitif atas isu tu.

cakap pasal boikot, kalau nak boikot, boikot semua benda. jangan boikot sesikit. dan kalau nak boikot, fikir fikirkan juga pengusaha mekdi dekat Malaysia kalau ada yang Islam. adakah dia juga menyumbang pada Yahudi. dan berapa banyak percentage nya. dan apa apalah.

yang penting, kaji sebelum bertindak.

hari ini saya telah membersihkan blog saya dan facebook dan twitter dan henpon saya dari najis najis yang dah mula kering sebab lama sangat terperap kat situ. susah jugak nak bersihkan taik yang dah kering ni. kahkah.

saya? saya happy je. tak sedih pun lah.

orang bodoh je nak sesedih bila ada babi yang dulunya menyebar virus selesema babi yang membunuh, akhirnya babi tersebut mati. orang bodoh je. atau babi tu sendiri.

maaf. cukuplah setakat ini dan saya tak ada mood nak buat sambungan Ais Ais Kacang. haha.

2 comments:

serikandi ISLAM said...

patut la blog ni dah bersih dari bau taik2 kering.hahaha. btw,nice blog =)

syafiqakarim said...

errrrr