Friday

{sticky post} zine sayapatah 2 untuk dijual dan ditukar-suka-sama-suka

Assalamualaikum and good evening everyone.

as you all know, sayapatah 2 already published on 24th June 2012. and now it's open for trade! and if you want to buy, there will be no problem too.

under construction

these are some info about sayapatah 2 : zine atas kertas (rearranged)

  1. consists of 40++ pages of writings and drawings. most of them were submitted during Projek Sayapatah 2 on 22nd June by more than 20 writers.
  2. some of them have not been published yet anywhere.
  3. you can get the normal version or hard cover version. (ewah)
  4. black and white.
if you are interested to buy / trade, note these.

price: RM 4 ( by hand ) / RM 10 ( sayapatah 1 + sayapatah 2 + postage )
how to place an order: leave a comment here / sms (if you have my number) / email me
cash on delivery: Pontian, Johor area OR Kuala Lumpur (from 15th August to some days after raya)

thank you :B

ps: to all contributor to SAYAPATAH 2 , please contact me. thank you.

8 comments:

Athirah Medan said...

Huyoo dah boleh business dah ni :)

Alee Isa said...

Nak nak nak nak nak pleaseeeeeeeeee :D

..oh and sorry tak dapat join hari tu untuk pembikinan zine ni. Kesempitan waktu lapang. Looking forward to join kalau ada zine 3? :D

Azwar Syuhada said...

Salam..

saya nak tempah..tapi tak tak tau la..ape tu sayapatah 2???

bleh pm kat fb saya tak..thanks/. =D

Lang Radzlan said...

nak nak nak nak...saya mahu sbgi koleksi.. :)

sori sgt2 x dpt join ari tu..sb busy dgn thesis..tpi skrg dh free..BEBAS dari tanggungjawab sbgi student..hehe

lau ada ag peluang..beritahulah yea..kali ini Insya-Allah sy nak join :)

Eera Shera said...

sy pun ada join ari tu hehe.. sy nak..nnt sy bg detail eh ;)

nizamuddin ahmad said...

nak trade. apa alamat/email nya?

Aimi Rosli said...

yeay, saya telah menjadi pemilik sayap patah 1 & 2 (:

kocix! said...

ang ni pelukih komik ke??
walaweyy