Wednesday

first year - done

it's been a while since the last time i wrote something here. now i know how studying in medical school feels like. it's not that you are too busy studying (you can, if you will), but it's more to leaving everything behind like you are no longer interested in them, because you have other thing to be interested in. ah whatever.

gemuk pendek. macam ayam. lantak pi.

i'd just successfully done with my first year *big applause* cannot wait to go back to malaysia. meeting loved ones and friends. 6 june please come fast :O

sebenarnya macam dah tak ada idea tau nak menulis. kasihan saya kan. ini semua sebab bidang perubatan dah mengeluarkan semua idea saya pi tempat lain kot. lol. orang lain ambik medik elok ja hah. ni baru setahun dah rasa macam nak hilang minat kat semua benda. apa entah masalah dia. kahkah.

bahagia je sebenarnya study dekat RCSI ni. serius. tak pressure sangat pun. kot. hahah.

ok sekarang cuma terus tenang dan tunggu bila boleh check in flight ticket ni hah. kuajaq betei kata boleh check in awal tapi ni try dah berjuta kali asyik fail je. lahabau.

okay dah. bye.

*tiup tiup sawang kat blog*

2 comments:

KonspiMaker said...

tahniah,selamat jejak kaki ke tanah lahir.

Pencari Allah said...

menulislah lagi. Cerita awak kat 7 writers tu best. Sampai sekarang ingat.