Thursday

movie 2009 : gadoh


aku tgok ckit2 (actually,,byk gak). mmg bez la.. aku rse, klo cter ni lulus, then kua kat panggung, xrugi ar bli tiket rm11.. mmg bez.. tu pd pendapat aku la..
cume 1 aku xpuas aty mase mule2 dperkenalkan dgn cter nie,, (thnx to supersam cuz tuliz kat blog dy), cter ni cter indian yg wat, so.. watak utame yg gado nye mlayu n cina.. indian lak jd brkecuali. but then..bile aku tgok cter nye, rs xpuas aty tu hilg ckit.. maybe sbb watak nerd yg aku rse mmg sesuai utk cter ni. hehe..mmg bez lah aku rase..

aku bagi 5 bintang !!

bahahahaha...aper lg aku nak tulis ek..? xkan nak kne bg sinopsis kot..
aku rse, klo korg nk tgok, g la kat u tube..
o g kat blog aku kat myspace
www.myspace.com/pzoul

ok lah..
bubbye

2 comments:

syamsulfitri said...

dah boleh
dahla curi post aku
tolong feymeskan blog aku ye
heheh
tq
buat la link aku
marketkan

ali said...

walau pon dah lambat.tp aku nk gak komen...citer ni memng superb...melambangkan segalanye tentang malaysia...alal yasmin punye movie gak.....jom lawat blog aku...