Tuesday

periksa sampai mati.

hai.

orang kata education system di malaysia tak bagus sebab exam-based je. saya tak berapa faham kenapa perlu kata malaysia macam tu. macam lah kat negara lain tak ada exams. pfft. saya ni esok (hari ini, di Malaysia) ada exam tahu tak? final untuk Junior Cycle 3! lepas tu belum habis study past year questions sibuk nak menulis kat blog. kekonon release stress. poyo betul.

okay. saje je nak bagitahu. saya nak exam ni haa. 10 disember sampai 20 disember. ada empat modules. tiga subjek ada MCQ, empat subjek ada short notes questions, lepas tu ada dua subjek ada praktikal dan oral examination. saya paling tak suka oral exam. sebab saya membesar dengan bahasa Melayu majoritinya, nak cakap bahasa inggeris terbelit lidah baqhang. dah berapa belas tahun belajar bahasa inggeris pun masih tak tera lagi speaking omputih.

bosan kan? memang. siaap suruh baca. lululululs.

ampun maaf dipinta. mensuci hening dosa. doakan saya lulus please.

No comments: