Sunday

blog puisi geli-geli.

hai kawan-kawan dan lawan-lawan.

jadi macam mana kehidupan anda sekarang? ada bagus kaa tada bagus ka? saya punya hidup ya ampun bagus banget syukur ke hadrat Tuhan. gitu. tapi stress sebab selasa ni dah start exam ToT

saja jelah no nak bagitahu pasal blog puisi. kalau ada yang nak tahu lah kan. blog puisi geli-geli jatuh terjelepok saya ialah http://runaziluz.blogspot.com awak takkan jumpa (mungkin) selepas ni puisi geli-geli tahap menangis melukut di tepi gantang acah-acah minta simpati kat blog ni. sebab saya nak blog ni ceria je. rise and shine bright like diamond gitchew.

nak cari pasal bukan kat sini by the way.

dan saya ada soundcloud jugak. saja ja lah no nak kasitau. kahkah. soundcloud saya bukan tempat nyanyi-nyanyi sebaliknya untuk saya repost lagu yang saya suka, dan PUISI juga. bajet-bajet puitis. puisi pertama saya bertajuk Sayapatah baru saya deklamasikan sejak entah zaman bila dia bertapa di dalam otak seterusnya dicurahkan di halaman buku anatomi saya.


orang suruh belajar, dia pergi karang puisi.

okay itu jelah nak cakap. like you care kan.

No comments: