Sunday

negative review on pulau langkawi.

a short update daripada atas feri di jeti langkawi.

pulau langkawi, hmm okay lah. but seriously i won't suggest this to my international friends. serius. layanan macam cibai. menipu macam celaka. duit ambik banyak nak mampus. lepas tu menipu.

orang orang dia bajet nak mampus bawa kereta macam lahabau. sebab kampung dia kan. bajet bagus lah. sial.

feri, kalau tak bernasib baik dapat yang panas gila babi air cond macam serupa tak ada.
kereta sewa. indah khabar dari rupa. bayar 200 sehari dapat kereta gerahak sampai tahap mati tengah jalan.
chartered boat janji boleh pergi ikut suka kita. kita tunggu dari pukul 10 dia datang pukul 11.
hotel book dari syarikat pelancongan besar, luar buruk macam gua. nasib baik dalam dia masih cantik taraf hotel.
feri. sesetengah orang bodoh yang tak reti duduk ikut seat number. menyusahkan orang macam anjing. selfish nak mampus.

overall, hmm okay lah. LOLS.